Ja snijbiet lijkt mij typisch voedsel dat hoort bij anonimiteit, met desnoods gekookte aandappel, gehaktbal en als ebekroning een beker melk! Eet smakelijk. (Echte anoniemen draperen een servet over hun hoofd en peuzelen een ortholaantje, maar ja, die deden hun servet daarna weer af).
laat ik het servet maar afdoen. per ongeluk had ik het verkeerde bolletje aageklikt... anoniem of niet: snijbiet is de moeite waard, al is het alleen maar dat je 'm zelf geteeld moet hebben.
Wat zag ik, waar dacht ik aan, wat heeft mij geraakt, vermaakt, geïrriteerd of gefrustreerd?
Soms wil ik dit delen met een toevallige lezer, maar meestal zal het iets zijn dat ik zelf niet wil vergeten en dus wil verwoorden of verbeelden. Wie schrijft, die blijft!
In 1948 als bergbewoner geboren op de helling van de Waterberg.
Vervolgens dertig jaar gewoond op de Ugchelse Berg.
Nu woon ik met mevrouw L. in de Minervois met een blik op de Canigou.
Het kan verkeren!
4 opmerkingen:
snijbiet!
Ja snijbiet lijkt mij typisch voedsel dat hoort bij anonimiteit, met desnoods gekookte aandappel, gehaktbal en als ebekroning een beker melk! Eet smakelijk.
(Echte anoniemen draperen een servet over hun hoofd en peuzelen een ortholaantje, maar ja, die deden hun servet daarna weer af).
Lekkere schnitten!!!
laat ik het servet maar afdoen. per ongeluk had ik het verkeerde bolletje aageklikt...
anoniem of niet: snijbiet is de moeite waard, al is het alleen maar dat je 'm zelf geteeld moet hebben.
Een reactie posten