"Waarom zet jij je recepten niet op internet?" vroeg mijn dochter, "strakjes ben je dood en dan weet niemand het meer." Nou dat is nog eens een leuke mededeling. Maar gelijk heeft ze, zet mij maar aan het werk: rust, roest! Dus hierbij: http://indekeukenvanherman.blogspot.com/
Wat zag ik, waar dacht ik aan, wat heeft mij geraakt, vermaakt, geïrriteerd of gefrustreerd?
Soms wil ik dit delen met een toevallige lezer, maar meestal zal het iets zijn dat ik zelf niet wil vergeten en dus wil verwoorden of verbeelden. Wie schrijft, die blijft!
In 1948 als bergbewoner geboren op de helling van de Waterberg.
Vervolgens dertig jaar gewoond op de Ugchelse Berg.
Nu woon ik met mevrouw L. in de Minervois met een blik op de Canigou.
Het kan verkeren!
2 opmerkingen:
Geweldig deze site! Er word al met spanning gewacht op de spaghettisaus!
David heeft ook nog een receptaanvraag:
kaassla en cerverlaatsla
Met dank!
Dikke kus
Komt voor elkaar, maar zoals gezegd: alles op z'n tijd!
Een reactie posten